NOTÍCIES

Entrevista a Clàudia Llopis i David Berruezo, CEO i COO respectivament, de Magrana

Entrevistem Clàudia Llopis i David Berruezo, CEO i COO respectivament, de Magrana, una agència de màrqueting digital amb més de set anys d'experiència en el sector. "El nostre punt fort són les xarxes socials. Treballem no només perquè les empreses tinguin unes xarxes socials amb continguts de valor i de qualitat pels usuaris, sinó perquè, a més, generin negoci i siguin un actiu important dins de les empreses. Per a fer-ho, la metodologia Agile és la que ens va millor: marquem uns objectius clars, tracem una línia de ruta, apliquem les accions que definim, avaluem com ha funcionat i veiem si continuem o hem de recalcular", comenten els impulsors de Magrana. De cara a un futur, Llopis i Berruezo expliquen que "ens agradaria generar sinergies amb totes aquelles entitats que vulguin impulsar les seves xarxes socials, ja sigui a través de la gestió dels seus perfils per part nostra, o a través de formació on els expliquem com fer-ho ell/es mateixos/es".

Com va sorgir la idea de crear aquesta empresa?

Amb el David ens vam conèixer a la universitat estudiant Publicitat i Relacions Públiques, i sempre havíem tingut la inquietud de crear un projecte propi junts. Un cop acabada la carrera, els dos vam entrar a treballar en agències de publicitat per conèixer el mercat i agafar experiència, però quan van passar uns anys i vam decidir que era el moment no ho vam dubtar i ens vam llençar a la piscina per crear Magrana. Es tracta d'un projecte fet a mida per intentar donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients.

Quina gamma de serveis oferiu als vostres clients? Què us diferencia de la competència?

El nostre punt fort són les xarxes socials. És el nostre nínxol de mercat i on avui dia som més forts. En aquest sentit, ens adaptem sempre a les necessitats que tingui el client, i oferim un servei “claus en mà” per a tots aquells que es volen desentendre de les xarxes socials i que els hi gestioni un partner com nosaltres, o ens encarreguem d'una part de tot el que involucra les xarxes (campanyes puntuals, influencers, disseny, etc).

Un dels vostres objectius és aplicar la metodologia Agile a les xarxes socials. Podeu explicar com ho porteu a terme i quins són els resultats?

Durant tots aquests anys hem estat treballant no només perquè les empreses tinguin unes xarxes socials amb continguts de valor i de qualitat pels usuaris, sinó perquè a més generin negoci i siguin un actiu important dins de les empreses. Per fer-ho, vam veure que la metodologia Agile, amb la que havíem treballat anteriorment amb processos de desenvolupament de software, ens anava molt bé i era perfectament replicable a les xarxes. Es tracta de marcar uns objectius clars, traçar una línia de ruta, aplicar les accions que definim, avaluar com ha funcionat i veure si és el camí o s’ha de recalcular.

D’aquesta manera, amb sis mesos solem tenir un embut de vendes ben definit que ens permet treballar aconseguint els resultats marcats.

En què consisteixen les sessions de formació que oferiu? Quins són els continguts que toqueu en aquests workshops?

Treballar gestionant xarxes socials ens va fer adonar que hi havia una clara necessitat dins d’aquest sector que podíem explotar. Hi ha empreses que ja tenen un departament de xarxes socials i que no volen externalitzar el servei, o empreses més petites i professionals independents que per diferents motius no poden fer-ho. De qualsevol manera, el punt en comú que tenen totes és que coneixen el valor de les xarxes i volen treballar-les de manera correcta per aconseguir els objectius que es marquen. En aquestes formacions els expliquem com fer-ho adaptant-les al nivell de cada empresa perquè puguin impulsar els seus perfils al màxim generant negoci.

Quin és el repte més important que teniu a curt termini? I a llarg termini, quins objectius teniu?

Sempre hi ha objectius numèrics i de creixement que ens agrada marcar per no estancar el projecte i que puguem anar creixent. Però el nostre objectiu real sempre és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i fidelitzar-los. Aquesta és la clau del nostre projecte, el que ens dona estabilitat i el que ens fa créixer d'una manera orgànica i sostinguda durant tot aquest temps.

Des d'INDESCAT afavorim la creació de ponts de col·laboració entre empreses. Amb quin tipus d'empreses creus que podeu crear sinergies i per què?

Amb totes aquelles que vulguin impulsar les seves xarxes socials, ja sigui a través de la gestió dels seus perfils per part nostra, o a través de formació on els expliquem com fer-ho ell/es mateixos/es.

Què creieu que us pot aportar formar part d'un clúster com INDESCAT?

Creiem que INDESCAT és una porta d'entrada a un sector molt interessant per a nosaltres i d'on poden sortir moltes sinergies.

ALTRES NOTÍCIES

Més d'una trentena de professionals de la indústria de l'esport han assistit avui a la primera edició de l'Esmorzar INDESCAT, que hem realitzat a la Fundació Carulla.

Des d'INDESCAT celebrem la creació de la conselleria de l’Esport i l’Activitat Física per part del nou govern encapçalat pel MH president Salvador Illa Roca; una reivindicació del sector esportiu en general i la indústria esportiva en particular des de fa anys, que suposa un èxit per al sector i totes les empreses i entitats que el conformen. 

Alimmenta, Eurecat, Guinew, Osoning, SpeakersPRO, Sweanty, i la start-up del Barcelona Sports Hub, Adapta. Aquestes són les organitzacions que trobareu a l'estand que INDESCAT tindrà dins el festival internacional de ciclisme Sea Otter Europe Costa Brava Girona by Continental, que se celebra a Girona els dies 20, 21 i 22 de setembre.

Una desena d’organitzacions sòcies d’INDESCAT participen i representen el sector als Jocs Olímpics de París, que es duen a terme del 26 de juliol a l’11 d’agost. Les entitats involucrades són TechnogymKeyaSevenMila, Speakers PRO343 MediaSurfland, EmoggKamleon, Club Natació Banyoles, BIWPA, i UABEls Jocs  Olímpics de París 2024 representen una oportunitat única per ressaltar l’impacte i l’evolució de la indústria esportiva en el context global. Aquest  esdeveniment no només celebra l’esperit competitiu i l’excel·lència atlètica,  sinó que també serveix com un motor econòmic i cultural, atraient milions  d'espectadors i generant significatives inversions en infraestructures,  tecnologia i màrqueting esportiu. 

Entrevistem Clàudia Llopis i David Berruezo, CEO i COO respectivament, de Magrana, una agència de màrqueting digital amb més de set anys d'experiència en el sector. "El nostre punt fort són les xarxes socials. Treballem no només perquè les empreses tinguin unes xarxes socials amb continguts de valor i de qualitat pels usuaris, sinó perquè, a més, generin negoci i siguin un actiu important dins de les empreses. Per a fer-ho, la metodologia Agile és la que ens va millor: marquem uns objectius clars, tracem una línia de ruta, apliquem les accions que definim, avaluem com ha funcionat i veiem si continuem o hem de recalcular", comenten els impulsors de Magrana. Llopis i Berruezo expliquen que "ens agradaria generar sinergies amb totes aquelles entitats d'INDESCAT que vulguin impulsar les seves xarxes socials, ja sigui a través de la gestió dels seus perfils per part nostra, o a través de formació on els expliquem com fer-ho ells/es mateixos/es".

INDESCAT ha participat avui a una  taula rodona sobre el futur i les oportunitats en la gestió de l’aigua en els  equipaments esportius, convocada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut  Barcelona Esport. A l’acte s’ha presentat la convocatòria dels premis “Barcelona  amb l’esport sostenible”, dotats amb quatre milions d’euros per implementar  millores estructurals en el consum i la gestió sostenible dels recursos hídrics  en les instal·lacions esportives. 

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

CANAL DE COMUNICACIÓ

INDESCAT obre un nou canal de comunicació exclusiu pels socis del clúster!


Es tracta d’un nou servei per rebre notícies i avisos a través de Whatsapp. 

INDESCAT et posarà al dia de totes les informacions rellevants del clúster: les notícies més destacades, els pròxims esdeveniments, les noves convocatòries d’ajuts, etc.

Ets soci d'INDESCAT?
Encara no ets soci d'INDESCAT?
Modificar cookies