Fes-te'n membre

INDESCAT està obert a qualsevol empresa o entitat que formi part de la cadena de valor del sector esportiu, que operi a Catalunya i que tingui interès en participar de manera activa al clúster.

INDESCAT afavoreix la competitivitat empresarial i les oportunitats de negoci dels seus membres, facilitant les sinergies amb possibles empreses i institucions aliades per tal de col·laborar en projectes estratègics, així com establint un diàleg i comunicació amb les administracions vinculades al sector esportiu.

Beneficis esperats

  • Participació en actuacions i projectes conjunts del clúster: estudis de mercat, activitats de formació especialitzada, grups de treball en diferents temàtiques, definició de millors pràctiques, missions internacionals, etc.

  • Definició de projectes d'interès entre alguns membres: recerca i desenvolupament de nous productes, actuacions de mercat, compres conjuntes, grups d'exportació, etc.

  • Accés a finançament públic pel desenvolupament de projectes.

  • Coneixement de les empreses i entitats del clúster i també de les que formen part de les xarxes de contactes i aliances nacionals i internacionals amb què treballem, tot aprofitant la transversalitat del sector de l'esport: accions de networking i coneixement

  • Visibilitat internacional i nacional, com a eina de posicionament conjunt de les empreses davant els mercats, administracions i altres agents socials


Contacta amb nosaltres, o amb qualsevol dels nostres membres, per entendre com participar i treure partit d'INDESCAT.

Finançament i Quotes

INDESCAT és una associació sense ànim de lucre finançada gràcies a:

  • Aportacions dels seus membres: quotes i altes.

  • Ingressos per activitats o prestació de serveis específics.

  • Finançament específic per projectes: subvencions per part de les administracions públiques destinades a finançar els projectes d’INDESCAT, sol·licitades mitjançant concurrència competitiva. Alguns del projectes compten també amb un percentatge d’aportació per part de les empreses i entitats participants.La quota anual oscil·la entre 500 i 2.000€, en funció de la facturació / pressupost de l’empresa o entitat. La quota d'alta és de 500€ a pagar un sol cop, amb un descompte si et recomana un altre membre.

En vols rebre més informació? Contacta’ns!


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter