El Clúster

INDESCAT és el clúster català de la indústria de l’esport, una entitat privada liderada per empreses. Com a clúster, té la missió d'aglutinar les empreses i entitats vinculades al món de l'esport, amb l'objectiu de desenvolupar accions que millorin la competitivitat d’aquestes empreses i també de tot el seu entorn.

INDESCAT significa: INDÚSTRIA + ESPORT + CATALUNYA

Actualment, INDESCAT representa més de 75 empreses i entitats, amb una facturació global de gairebé 1.500 milions d'euros, que ofereixen serveis i productes a tot el mercat de l’esport i l’activitat física.

INDESCAT és una associació sense ànim de lucre conformada per empreses companyies i entitats de tots els segments de l’esport, des de microempreses a grans empreses amb presència global. Entenem que la indústria esportiva està formada per 3 grans segments, tots ells amb representació a INDESCAT:  

L'objectiu principal d'INDESCAT és ajudar els membres a identificar i abordar noves oportunitats de negoci que poden provenir de la innovació, la internacionalització, la formació o el finançament, a través de grups de treball, jornades o acords de col·laboració amb diferents institucions.  


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter