Aliances

Partners estratègics

INDESCAT col·labora amb la Secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per al reconeixement de la pràctica esportiva com a element de desenvolupament econòmic i social.

INDESCAT és membre de la European Platform for Sport Innovation des de 2012, conjuntament amb els principals clústers de l’esport europeus. Amb seu a Brussel·les, l’objectiu de la plataforma és el de facilitar projectes entre empreses, tecnologia i esport, i aplicar la innovació a tots els nivells de l’anomenat “Golden triangle” de l’esport.

Reconeixements

INDESCAT forma part del Programa Catalonia Clusters del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que impulsa la competitivitat de l’economia catalana.

INDESCAT va ser registrat el 2011 com a Agrupació Empresarial Innovadora (AEI) al Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, fet que ens permet optar a línies de finançament específiques, 

INDESCAT va obtenir el 2012 la qualificació europea de bronze en la gestió de clústers per part de l’ECEI, certificat d'excel·lència que es renova cada dos anys.

Administracions

Des d’INDESCAT treballem amb les diferents administracions públiques encarregades de la política industrial a Catalunya, Espanya i Europa.

Membres de

Som membres fundadors de Clusters.cat, la xarxa catalana de clústers que agrupa els principals clústers de Catalunya.

INDESCAT forma part de la Federación Nacional de Asociaciones Empresariales Innovadoras y Clústers des de 2013.

INDESCAT és entitat col·laboradora de la xarxa EEN, la Enterprise Europe Network, que ofereix a les pimes informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, de recerca i desenvolupament i innovació (I+D+I).


Accediu a la següent eina per trobar oportunitats de participació en projectes d'innovació amb empreses que pertanyen a la xarxa EEN.

Altres convenis i aliances

Per assolir els nostres reptes i executar les activitats que liderem, treballem per establir acords de col·laboració amb institucions públiques i privades de diferents àmbits geogràfics i de coneixement. Aquests acords ens aporten sobretot accés a possibles partners, coneixement específic, visibilitat, i, en definitiva, ens faciliten el desenvolupament de projectes.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter