Agenda

 • Grup de Treball EFISport

  INDESCAT (Milà i Fontanals, 14-26)

  El proper 7 de maig INDESCAT realitzarà un Grup de Treball EFISport.
  A l'esdeveniment es compartiran les conclusions de l'estudi comparatiu realitzat en termes de consums i estalvi energètic dels equipaments esportius. Es debatran els resultats obtinguts i es reflexionarà sobre les oportunitats de millora que es poden liderar des del clúster.


 • Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de Bella Aurora

  ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

  El pròxim 8 de maig ACCIÓ treballarà conjuntament el cas de l’empresa Bella Aurora amb el seu director general, Josep Maria Martínez Ribes; el professor de l’IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

 • Accés preferent a l'Sport Business Symposium

  La Farga Hospitalet - Centre d'Activitats

  Ets membre d'INDESCAT i vols gaudir de la desena edició de l'Sport Business Symposium? A INDESCAT t'oferim entrada amb descompte! No et perdis aquesta oportunitat per formar part d'un esdeveniment únic que uneix el món de l'empresa i el món de l'esport. Es celebrarà els propers 10 i 11 de maig a La Farga Hospitalet - Centre d'Activitats. Si vols la teva entrada a preu reduït, contacta'ns

 • Assemblea General d'INDESCAT

  La seu de la FNOB (Moll de Llevant, 1) - Barcelona

  L'assemblea general d'INDESCAT d'enguany tindrà lloc el proper 28 de maig a la seu de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB). 
  L'esdeveniment servirà per a fer un repàs  de les activitats realitzades en el darrer any i per a poder presentar els principals projectes i objectius per a aquest 2019.

 • Sports Business Meeting (entrada amb descompte)

  Fundació Conservatori Liceu

  Si ets membre d'INDESCAT i vols gaudir d'una nova edció de Sports Business Meeting, t'oferim un 20% de descompte en la teva entrada. L'esdeveniment, que organitza el mitjà digital Palco23, es celebrarà el proper 27 de juny a la Fundació Conservatori Liceu a Barcelona. Es tracta d'una jornada empresarial que reuneix els principals professionals del negoci de l'esport a Espanya.
  Si vols la teva entrada amb descompte, contacta'ns

Activitats anteriors

 • Cap a on va la indústria de l'esport? Jornades de Reflexió Estratègica d'INDESCAT

  Hotel Vall de Bas (Garrotxa)

  Iniciem el 2n trimestre de l'any amb una activitat orientada a fomentar el coneixement i lligams entre tots els membres del clúster.
  Un punt de trobada dels agents que formeu part de la indústria catalana de l’esport, amb l’objectiu d’extreure i potenciar els vostres millors valors i actius per fer front a qüestions i reptes compartits. 

 • Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de l'Hospital Sant Joan de ...

  ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

  El pròxim 27 de març ACCIÓ treballarà conjuntament el cas de l’Hospital Sant Joan de Déu amb el seu gerent, el doctor Manuel del Castillo; el professor de l’IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

 • T'esperem a la nova edició d'INDESUP!

  TeamLabs - (Carrer de Pallars, 73)

  Tenim el plaer de convidar-te a la presentació de INDESUP!19, el programa de suport a la creació i consolidació de noves empreses en la indústria de l'esport a Catalunya.L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 18 de març a les 18h al Campus de Inovación i Emprenedoria TeamLabs.Després de l'èxit acumulat en les dues edicions anteriors (160 startups participants, 12 start-ups mentoritzades, 11 projectes emprenedors presentats davant més de 25 inversors, més d'un centenar de speed meetings entre start-ups i empreses del sector Esportiu, etc.), et convidem a participar en una nova edició de INDESUP!PROGRAMA* Presentació de les Activitats INDESUP!19* Taula rodona en la que participaran les start-ups ...

 • EFISport 2019: membres d’INDESCAT, propietaris i gestors d’instal·lacions esportives i tècnics d’ajuntaments

  Consell Català de l'Esport

  7a edició de la jornada EFISport 2019, tot un referent al sector esportiu i al món de l'eficiència energètica.

  Jornada gratuïta només per a membres d’INDESCAT, propietaris i gestors d’instal·lacions esportives i tècnics d’ajuntaments.

  Per a proveïdors de serveis i solucions no membres d'INDESCAT, la jornada és de pagament (60€ IVA inclòs), via inscripció a enllaç web.

  Els membres del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya tindran un descompte del 50%.

 • EFISport 2019: proveïdors (NO membres d'INDESCAT)

  Consell Català de l'Esport

  7a edició de la jornada EFISport 2019, tot un referent al sector esportiu i al món de l'eficiència energètica.

  Programa

  Jornada gratuïta només per a membres d’INDESCAT, propietaris i gestors d’instal·lacions esportives i tècnics d’ajuntaments.

  Per a proveïdors de serveis i solucions no membres d'INDESCAT, la jornada és de pagament (60€ IVA inclòs). 

  Els membres del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i del Cluster de la Biomassa de Catalunya  tindran un descompte del 50%.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter