Agenda

 • Tecnologia, Big Data i analítica en l'esport

  UPF

  La transformació digital, l'anàlisi de dades per millorar el rendiment oprevenir lesions o els reptes de futur vinculats a la tecnologia són algunsdels temes que abordarà la 8a Jornada del Màster de Direcció i Gestió del'Esport, que organitza la UPF-BSM en col·laboració amb INDESCAT el 30 de gener

  Els membres d'INDESCAT tindran un 20% de descompte en realitzar la inscripció *, que ja està oberta.

  * Les empreses associades a INDESCAT s'han d'apuntar a la jornada a través del formulari de registre i seleccionar l'opció: Pagament per transferència (una vegada finalitzeu el formulari rebreu un email amb els números de compte ...

 • T'acompanyem a ISPO Munich

  Munich

  Coneixes la fira mundial líder del sector esportiu? T'acompanyem avisitar ISPO Munich entre el 4 i 5 de febrer. Més de 2800 expositors de tot el món presenten al recinte de la Messe München les últimes novetats en l'àmbit de l'esport. La fira està formada per 18 pavellons que es divideixen en 8 categories: esports de neu; outdoor; salut i fitness; urbà; esport d'equip; tendències, innovació i serveis a la indústria i, fabricants i proveïdors.

  Properament t'informarem de més detalls. Contacta amb Montse Centellas per participar-hi!

 • I Immersió Estratègica. Participar és un MUST!

  Iniciem el 1r trimestre de l'any amb una activitat orientada a fomentarel coneixement i lligam entretots els membres del clúster, amb casos d'èxit inspiradors, reflexions estratègiques i reptes de futur. Un dia i mig que us servirà per connectar amb els diversos membres del clúster i identificar noves oportunitats de negoci

  Properament us informarem d'aquesta immersió estratègica que estem acabant dedefinir.  Ja podeu bloquejar els dies 20 i 21 de febrer a la vostra agenda! Activiat exclusiva per a membres d'INDESCAT.

 • Grup de treball l’Audiovisual en l’àmbit esportiu

  ACCIÓ

  Grup de treball interclúster amb el Clúster Audiovisual de Catalunya, a fi que les empreses d’ambdós clústers treballin en la identificació de reptes comuns vinculats a l’esport i al sector audiovisual  i multimèdia, amb l’objectiu que puguin sorgir noves idees de negoci que aportin solucions als reptes prèviament detectats. Amb aquest grup de treball preveiem potenciar la penetració de l’audiovisual en l'àmbit esportiu, tot aprofitant la transversalitat del sector i establint sinergies entre les nostres empreses i entitats i aquelles que formen part d’altres indústries  creatives i de l’experiència relacionades amb el món digital.

 • EFISport 2019

  Consell Català de l'Esport

  Ja tenim data de la jornada EFISport 2019, tot un referent al sector esportiu i al món de l'eficiència energètica: 14 demarç. Enguany, en la seva 7a edició, volem ampliar el seu abast i donar-li un aire encara més inspirador.P

  Properament compartirem amb vosaltres el programa, que estem acabant dedefinir. 

  Aquells interessats en participar en el marketplace queorganitzarem, podeu començar a contactar-nos per garantir la vostra participació.

Activitats anteriors

 • Mentoring Day

  ACCIÓ

  Cloenda del programa INDESUP! 2018

  Sessió exclusiva per a membres d'INDESCAT. 

  Programa  

 • Trobada empresarial a La Molina

  La Molina Exposició

  Trobada entre representants d'empreses i entitats del sector esportiu als Pirineus.

  La Molina Exposició, a Supermolina s/n. La Molina. Ubicació

 • VI Jornada de canvi estratègic

  IESE Business School

  Dijous 13 de desembre a les 10h, ACCIÓ organitza a l'IESE Business School aquesta jornada on els membres dels diversos clústers catalans podran conèixer 3 casos d'èxit d'empreses de diferents sectors, que han sabut transformar-se per seguir sent competitives. Les empreses seleccionades d'enguany són Circontrol, Frit Ravich i Relats.

 • Grup de treball en Béns i serveis

  INDESCAT

  Grup de treball en Béns i Serveis només adreçat a membres d'INDESCAT orientat a definir el Pla Estratègic del clúster dels propers quatre anys.

  Lloc: INDESCAT (Milà i Fontanals, 14-26, 08012 Barcelona).

 • VI Premis Empresa i Esport

  ESADECREAPOLIS, Sant Cugat del Vallès

  El proper 27 de novembre, celebrarem la 6a edició dels Premis Empresa i Esport, que premien les millors iniciatives del sector esportiu en innovació, emprenedoria, internacionalització i partenariat, i que habitualment compta amb l'assistència de prop de 200 professionals de l'àmbit esportiu, empresarial i institucional.

  Lloc: ESADECREAPOLIS, Sant Cugat del Vallès, ciutat europea de l'esport 2018. 

  Inscripció obligatòria.

  Inici de la vetllada 18.30h. Registre a partir de les 18h.

  Més informació aquí


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter