El Valor de la Comunicació en l'Esport

per Cristina Naches,


El dijous 12 d'abril es va celebrar una edició més de la jornada que organitza el Màster en Direcció i Gestió de l'Esport de la UPF Barcelona School of Management, amb la col·laboració d'INDESCAT. 

En la seva setena edició, la jornada va tractar el món de la comunicació en la indústria de l'esport i va comptar amb la participació de destacats professionals del sector que van abordar la gestió i planificació de la comunicació des de diferents perspectives.

La jornada es va desenvolupar en diferents blocs temàtics: 

  • Al matí es van tractar temes vinculats a la innovació, com l'impacte del patrocini a temps real o l'organització de lligues e-sports. També es va parlar de la gestió de la comunicació en els esportistes i el treball que es realitza per comunicar dins de les marques.
  • A la tarda es va abordar l'àmbit del periodisme esportiu, com les noves tendències del sector, on destaquen les revistes que relacionen cultura i esport o la intrusió dels esportistes com a propis mitjans de comunicació.

A continuació, destaquem algunes afirmacions dels ponents que ens van semblar realment interessants:

"L'entrada de nous actors hauria de significar més competència pels drets". Ramon Amich, Managing Director Spain - Nielsen Sports.

"L'adaptació al projecte, que durant tots aquests anys ha anat canviant, ha estat un dels èxits del mateix". Jordi Lorenzo, CEO de l'agència de comunicació i esport Lymbus, que gestiona la comunicació de Kilian Jornet o Núria Picas, entre d'altres esportistes.

"El 80% dels ingressos de l'Ona provénen de fora del món de l'esport." Josep M. Figueres, BCN Managing Director, Màrqueting Partnerships Partner de You First Màrqueting i representant d'Ona Carbonell.

"Les tertúlies periodístiques han substituït la informació, hem deixat de ser cronistes i ara som opinadors." Ramon Besa, periodista d'El País.

Més informació sobre la jornada aquí


www.indescat.org

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter