La projecció de l'esport a través de l'audiovisual

per Cristina Naches,


L’esport és passió i emoció, lleure i diversió, salut i benestar, educació i valors, inclusió i cohesió, etc. Sens dubte, és quelcom molt present a la nostra societat, tant la pràctica d'activitat física i esportiva, com les competicions esportives. 

Però malgrat ser present arreu, l’esport es troba davant d'un repte: millorar la seva projecció i visibilitat. 

Per aquest motiu, el 6 de març passat, INDESCAT i Clúster Audiovisual de Catalunya van organitzar conjuntament un Grup de Treball per tal d'explorar oportunitats de col·laboració entre els dos clústers, i entre les empreses i entitats que en formen part. 

La sessió, que va tenir lloc a la seu del Clúster Audiovisual, es va dividir en dues parts. 

La primera va servir per donar la benvinguda, fer una breu presentació dels clústers organitzadors, i explicar la dinàmica de l’esdeveniment. Així mateix, les productores Benecé i Lamalanga van explicar la seva experiència com a productores dins l’àmbit de l’esport, tot remarcat el gran vincle existent entre aquest sector i les marques, la publicitat i el patrocini. A la segona part de la sessió es va desenvolupar una dinàmica de treball orientada a identificar reptes i possibles projectes en l’àmbit esportiu en col·laboració amb el sector audiovisual.

Els assistents es van dividir en 3 grups, integrats per membres d’ambdós clústers. 

La promoció de l'esport femení i de destinacions de turisme esportiu, l'increment de visibilitat dels esdeveniments esportius, i les campanyes publicitàries per transmetre els beneficis de l'esport van ser els temes destacats de la sessió interclúster.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter