Protegeix jurídicament la teva organització esportiva!

per Cristina Naches,


El 17 de maig passat, es va celebrar a la seu de la UFEC una sessió formativa duta a terme per dos membres d'INDESCAT, la UFEC i Land Sport Law.  Des de la perspectiva del sector esportiu, es va analitzar la responsabilitat penal de les persones jurídiques (Compliance), el nou reglament sobre protecció de dades i la resolució de conflictes a través de la creació d'un Tribunal d'Arbitratge Esportiu de Catalunya.

  • Compliance: es va fer una aproximació a la responsabilitat penal de les empreses esportives, analitzant el cas del  Futbol Club Barcelona, que va ser la primera organització esportiva condemnada per irregularitats en el fitxatge del jugador Neymar. Amb aquest cas pràctic es va remarcar la importància del Compliance i d’identificar mesures necessàries per evitar/resoldre aquest tipus de situacions i les seves conseqüències.


  • Nou reglament de protecció de dades:  vam analitzar com ens afecta la nova llei de protecció de dades, posant-hi èmfasi a les mesures necessàries per actuar correctament en aquesta qüestió.


  • El Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya: des de la UFEC es va presentar el TAEC, un òrgan a disposició de totes les organitzacions i empreses de l’àmbit esportiu per arbitrar en la interpretació de contractes i resolució de conflictes.

INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter