Els reptes i projectes de futur d'INDESCAT en el nostre 8è aniversari!

per Cristina Naches,


INDESCAT va celebrar el seu 8è aniversari el 24 de maig passat a la Seu de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB), en un acte en què es va ratificar la presidència del clúster català de l'esport, a càrrec de la Sòcia Directora del Grup Eurofitness, Anna Pruna.

A l'acte de celebració, que va incloure l'assemblea general d'INDESCAT, es va fer un repàs de les activitats realitzades en el darrer any i es van presentar els principals projectes per a aquest 2018. 

De l’any 2017 es van destacar, entre d’altres, projectes com la primera edició d’INDESUP!, programa d’impuls a l’emprenedoria al sector esportiu, o les missions comercials que es va realitzar a Beijing (Xina) i Ogden (Utah, EstatsUnits), dins el projecte europeu EU4SportsClusters Alliance. Els nous reptes i projectes destacats van ser l’entrada en funcionament de la intranet del clúster per a afavorir la relació amb i entre els socis, el nou pla d’internacionalització pel sector esportiu i la presentació de projectes col·laboratius innovadors a convocatòries d’ajuts públics, com la de les Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI) del Ministerio d’Economia, que és a punt de publicar-se.

A la primera part de l’acte va tenir lloc la conferència “Innovació Disruptiva iTecnologies Exponencials: Impacte en l'economia i la societat", a càrrec de Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les fotografies de l'acte.

Trobareu la nota de premsa en aquest enllaç i el vídeo resum de l'any aquí.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter