Obrim la convocatòria INDESUP! 2018

per Cristina Naches,


Arran de l'èxit de la 1a edició del programa de Mentoring INDESUP!, -28 start-ups sol·licitants i 6 empreses mentoritzades al llarg de 5 mesos-, llencem la convocatòria 2018!

El programa es dirigeix a totes aquelles start-ups que:

  • S'orienten al sector de l'esport i l'activitat física
  • Disposen d'un producte/servei mínim viable
  • Hagin iniciat de manera efectiva la seva activitat a partir de l'any 2016

Enguany, amb l'objectiu de millorar el servei que oferim a les start-ups, hem assolit un acord de col·laboració amb Netmentora, la major associació d'empresaris d'Europa dedicada al suport a l'emprenedor per a la creació d'empreses que generin ocupació, que participarà al Comitè de Selecció i oferirà a algunes de les start-ups participants formar part del seu programa d'acompanyament a la finalització del mentoring INDESUP!.

Una altra novetat d'aquesta edició consisteix en què consolidem el programa ampliant l'acompanyament (de 5 a 7 mesos), i incorporant més mentors al pool amb l'objetiu de cobrir el màxim de situacions/reptes amb què es troben les start-ups. Això, a més a més, oferirà a les start-ups la possibilitat d'escollir el mentor que millor s'adapti a les seves necessitats.

Si ets una start-up i desitges aprofitar una de las 6 places disponibles, consulta les bases i emplena aquest formulari de sol·licitud.

Data límit de recepció: 20 d'abril de 2018


www.indescat.org

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter