Inscripcions obertes per a la 8a Jornada del Màster de Direcció i Gestió de l'Esport

per Gisela Andrés,


El proper dimecres 30 de gener es celebrarà la 8a Jornada del Màster de Direcció i Gestió del'Esport, que organitza la UPF-BSM en col·laboració amb INDESCAT. L'edició d'enguany estarà dedicada a la 'Tecnologia, Big Data i analítica en l'esport'.

En l'esdeveniment es tractaran temes com, per exemple, la transformació digital, l'anàlisi de dades per millorar el rendiment o prevenir lesions o els reptes de futur vinculats a la tecnologia.

L'acte, que es durà a terme a la UPF Barcelona School of Management (c/ Balmes 132-134, Barcelona), comptarà amb la participació de Mounir Zok, Managing Director N3xt Sports; Marc Bigas, fundador de Skitude; Ivan Llonch, fundador de Patadon; Pedro A. de Alarcón, Head of Big Data for Social Good & Sports Analytics LUCA (Telefónica DataUnit); i Marc Subirà, reponsable de Data al FC Barcelona.
El programa també inclou un dinar networking per als assistents.

Us animem a assistir-hi i us recordem que podeu fer extensiva la invitació a qui cregueu oportú.

Els membres d'INDESCAT tindran un 20% de descompte en realitzar la inscripció *, que ja està oberta.


* Les empreses associades a INDESCAT s'han d'apuntar a la jornada a través del formulari de registre i seleccionar l'opció: Pagament per transferència (una vegada finalitzeu el formulari rebreu un email amb els números de compte). Finalment, envieu el comprovant de la transferència (36 €), al costat de l'acreditació d'aquesta organització a admin@bsm.upf.edu per a la seva tramitació.


Nota de premsa


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter