La sostenibilitat, l'impacte econòmic i la desestacionalització, els grans reptes de la Molina

per Gisela Andrés,

Amb motiu del 75è aniversari de La Molina, INDESCAT va organitzar el 4 de juliol passat un dinar INDESCAT on es van abordar les principals millores introduïdes en els darrers anys i els reptes de futur de les estacions d’esquí gestionades per FGC.

L'acte va començar amb una benvinguda per part de l'equip de Play & Train, que van introduir a Toni Sanmartí, director de la divisió de Turisme i Muntanya de FGC, i Xavier Perpinyà, director de La Molina, ambdós amb una dilatada experiència en l’explotació d’estacions d’esquí catalanes.

La presentació es va iniciar parlant sobre la història de La Molina, on es van apuntar que fa 75 anys es va inaugurar el primer remuntador comercial. El repàs històric va acabar amb una dada important, on es va conèixer que l'estació ha tancat la millor temporada de la seva història, amb 380.000 visitants.

La segona part de la presentació va tractar sobre la part mes estratègica de l'estació, on es van tractar els problemes actuals, com l'estacionalització. També es van proposar reptes futurs de l'estació com l'expansió global de la marca La Molina, que podria esdevenir seu d’uns Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern a la candidatura Pirineus - Barcelona 2030. 

Per continuar, els assistents van començar a dinar mentre es plantejaven qüestions relacionades amb l'expansió de l'estació, la segmentació dels esquiadors, l'impacte econòmic de l'estació en el territori, la candidatura olímpica i la preocupació pel medi ambient


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter