Jornades e-NFORMA

per Cristina Naches,


Les Jornades e-nforma són un model de jornades que, combinant conferències i experiències, volen ajudar a convertir Sabadell en un referent de Ciutat implicada en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia

INDESCAT col·labora en l’organització de les jornades e-nforma, que cada any es centren un una temàtica o col·lectiu determinat. Es tracta d'un projecte liderat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell, que compta també amb el su­port del CAR i del Parc Taulí

La primera edició d'e-nforma va tenir com a objectiu la promoció de l'activitat física entre la gent gran. Les jornades, que van tenir lloc a Sabadell entre el 24 i 26 de maig de 2017, van atraure prop de 200 assistents, amb activitats dirigides al segment sènior i interessants conferències, com “Per un envelliment de qualitat” o “L’estalvi econòmic en la despesa sanitària gràcies a la pràctica d’ac­tivitat física".

La seva segona edició, que va tenir lloc el 31 de maig i l'1 de juny de 2018, va abordar el binomi nutrició i esport i les sessions, de caràcter divulgatiu, van tractar sobre els efectes de l’alimentació en el rendiment i la salut dels esportistes. El programa va afrontar aquesta temàtica de manera que els temes tractats fossin d'interès tant pels professionals de l’esport, com per a les persones que fan esport de lleure, passant pel gran públic esportista amateur.

L’objectiu de les jornades va ser donar a conèixer els avantatges de fer activitat física a qualsevol edat, tant des del punt de vista mèdic, com psicològic, social o inclús sanitari. Amb aquest objectiu, les jornades van comptar amb la presència de reconeguts esportistes com l’Ona Carbonell i el Nacho Solozábal, així com amb la participació d’especialistes en l’àmbit de la nutrició esportiva.

Més info aquí.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter