Inscripcions obertes per a la 6a Jornada EFISport

per Cristina Naches,


Per 6è any consecutiu, INDESCAT us convida a EFISport, la jornada anual en eficiència energètica a instal·lacions esportives que celebrarem el dijous 15 de març al Consell Català de l'Esport.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l'Esport, està orientada a conèixer i debatre mesures per a l'eficiència en el manteniment i gestió d'instal·lacions esportives, tant de gestió pública com privada.

Enguany, el programa s'inicia amb una taula rodona que abordarà diferents models de gestió energètica aplicats a instal·lacions esportives concretes.

Seguidament, es presentaran diversos casos d'implantació d'energia renovable a centres esportius, piscines i estacions d'esquí.

La jornada clourà amb casos pràctics d'innovacions aplicades a la gestió, l’eficiència i manteniment d’instal·lacions esportives.

Per quart any consecutiu, EFISport inclourà un marketplace, amb què es posarà a l'abast de tots els assistents solucions, productes i serveis vinculats a instal·lacions esportives. Les empreses expositores d'enguany són: 
Aerobic & Fitness, Applus Energy, Blautec, Fluidra, Ignialight, MT-Bcn i Staff.

Programa

Inscripció. Recordeu que les inscripcions són obligatòries.


www.indescat.org

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter