INDESCAT us desitja unes bones festes!

per Gisela Andrés,


En nom de tot l'equip d'INDESCAT, vull adreçar-me a tots vosaltres per expressar-vos els meus millors desitjos per a l'any vinent.

Properament deixarem enrere un any ple d'iniciatives que esperem hagin contribuït a la innovació constant, la internacionalització, l'impuls del talent i al foment de l'emprenedoria en el sector esportiu. 

Volem iniciar el nou anycarregats de força, il·lusió i nous reptes. Amb aquesta voluntat, durant el primer trimestre de 2019 presentarem el Pla Estratègic dels propers anys, que ens ha de servir per fer front als reptes de futur de la indústria esportiva. 

Volem també enfortir INDESCAT, incorporant nous membres, però també potenciant el vincle entre les diverses empreses i entitats que ja en formeu part. És per això que us vull convidar personalment a una activitat que organitzarem els dies 20 i 21 de febrer,orientada a fomentar el coneixement i relació entre tots vosaltres, amb casos d'èxit i ponències inspiradores, i on compartirem els principals elements del Pla Estratègic en què estem treballant. Un dia i mig intens, interessant i divertit que no us podeu perdre!

Per últim, vull reiterar-vos de nou el suport i la confiança que dipositeu en nosaltres. 

Estic convençuda que ens espera un any ple d'èxits! 

Salut i bones festes,
Anna Pruna


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter