INDESCAT participa en una trobada de clústers als Balcans

per Cristina Naches,


INDESCAT va participar en un matchmaking internacional a Zagreb (Croacia), conjuntament organitzat per la plataforma col·laborativa europea de clústers ECCP promoguda per la Comissió Europea i PwC, amb l'objectiu d'explorar àrees comunes d’interès per a la cooperació entre diferents cadenes de valor i mercats.

Cinc clústers de la xarxa Clusters.cat i membres del programa Catalonia Clusters d’ACCIÓ van participar de la trobada. Foodservice Cluster (alimentació), INDESCAT (esport), CEEC(energia), Habitat (productes d’interiors) i Packaging Clúster(envàs i embalatge), van ser seleccionats entre altres clústers internacionals per a participar de la trobada.

La trobada va que va comptar també amb reunions individuals entre més de 65 clústers participants, provinents de 21 països: 6 de països balcànics, i 15 de la resta de la Unió Europea. Ulla Engelmann, responsable d’economia social de la CE, va destacar la presència dels clústers catalans: “Impressive representation of Catalan Clusters – wishing you good matches & opportunities to grow”, un espai que també va servir de trobada per intercanviar opinions amb els responsables tècnics de polítiques de clústers de la CE.

La participació a l’esdeveniment facilita la participació a properes convocatòries de projectes europeus per tal de seguir reforçant les entitats clústers i les empreses membres; connecta els clústers a nivell internacional fent xarxa amb entitats; i posiciona el territori i els seus sectors a nivell europeu.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter