INDESCAT aposta pel talent i la innovació al 2n Dia de l'Emprenedor en Esport

per Gisela Andrés,

El  Dia de l’Emprenedor en Esport celebrarà aquest 13 de novembre la seva segona  edició a l’auditori Cibernàrium de Barcelona Activa. Hi participaran destacats  experts en emprenedoria, indústria de l’esport, tecnologia i innovació. Entre  ells hi haurà Xesco Espar, exentrenador d’handbol del FC Barcelona i especialista  en lideratge i direcció d’equips, i Mounir Zok, que va dirigir el departament  de tecnologia del Comitè Olímpic dels Estats Units i que ara impulsa a  Barcelona la consultora N3xt Sports, focalitzada en projectes innovadors de  l’àmbit esportiu.

La jornada, que reuneix els diferents agents vinculats amb la indústria i l’emprenedoria esportiva (start-ups, empreses, inversors, entitats, joves amb esperit emprenedor,...), farà èmfasi en les tecnologies que estan revolucionant el negoci de l’esport. Xavier Balius, director de Ciències, Medicina i Tecnologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, parlarà sobre la relació, cada cop més estreta, entre esport i innovació. També hi haurà una taula rodona integrada per start-ups esportives que es troben en diferents estadis d’evolució i que parlaran sobre les claus per tenir èxit al sector.

Un altre tema central del Dia de l’Emprenedor serà el finançament, fonamental per a qualsevol start-up. Al matí hi haurà un taller sobre el procés inversor a càrrec de Carlos Martínez (M&Partners), i a la tarda tindrà lloc la segona edició del Fòrum d’Inversió en  Esport. Les start-ups seleccionades podran exposar els seus projectes en un breu pitch davant d’un grup d’inversors interessats en projectes de l’àmbit esportiu.

D’altra banda, ASICS donarà a conèixer els primer resultats de la acceleradora en esport TENKANTEN ubicada a Barcelona, NEXT3SPORTS exposarà el seu concepte de negoci i INDESCAT explicarà les diverses activitats del seu programa d’emprenedoria.

El Dia de l’Emprenedor es tancarà amb una activitat de networking entre inversors i start-ups, en la qual podran participar tots els assistents.

El Dia de l’Emprenedor en Esport forma part d’INDESUP!, el programa d’emprenedoria esportiva que organitza INDESCAT, , amb la col·laboració de l’ICEB i Land Sport Law i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Barcelona Activa. En l’edició de 2017, ja va comptar amb la presència de més d’un centenar d’emprenedors i inversors.


PROGRAMA


INSCRIPCIÓ NECESSÀRIA als següents enllaços:

Inscripció públic general

Preu estàndard: 30€ + IVA (empreses i entitats consolidades del sector esportiu, no membres d'INDESCAT)

Preu reduït: 15€ + IVA (col·legiats i start-ups del sector esportiu no seleccionades pel programa INDESUP 2018 (Fòrum d'inversió, Mentoring i INDESUP!Tech, estudiants de grau o másters de gestió de l’esport de les universitats i centres deconeixement que formen part d’INDESCAT.) 

Inscripció gratuïta 

Només per a Membres d’INDESCAT, start-ups seleccionades pel programa INDESUP!2018 (Fòrum inversió, Mentoring i INDESUP!TECH), inversors i premsa.INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter