Esport i família, un bon tàndem!

per Cristina Naches,


Conjuntament amb KIDS’s Cluster, INDESCAT va organitzar una sessió de treball interclúster a l’Espai Catalonia Clusters el 26 d'abril passat, com a continuació del grup de treball realitzat l'octubre passat, on es va plantejar l’existència de reptes  en la pràctica físicoesportiva en edat escolar, com el sedentarisme en els infants, l’abandonament de la pràctica esportiva a certa edat o les diferències de gènere, entre d'altres. 

En aquesta segona sessió, es van abordar els reptes del sedentarisme i l’increment de l’activitat física en els infants a través de la millora de l’oferta d’activitats i oci en família.

L’objectiu i plantejament d’aquesta sessió, un cop revisades les conclusions de l’anterior, va ser que els participants poguessin intercanviar coneixement i experiències en aquest àmbit, i que col·laborin en el disseny de noves propostes que donin resposta als reptes plantejats. Durant la sessió es van presentar noves idees de col·laboració entre empreses dels clústers, com la divulgació al canal Esport 3 i Super 3 d'un programa de sensibilització sobre els hàbits saludables o uns jocs olímpics entre families per fomentar l'esport en família.


www.indescat.org

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter