Coneix els finalistes dels VI Premis Empresa i Esport

per Gisela Andrés,

En la sisena edició dels Premis Empresa i Esport a la Innovació, al Partenariat, a l’Emprenedoria i a la Internacionalització, es reconeixeran els millors projectes d’empreses del sector de l’esport en aquests quatre àmbits.

El clúster català de la indústria de l’esport, INDESCAT, lliurarà per sisè any consecutiu els Premis Empresa i Esport amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en els àmbits de la innovació, la internacionalització, el partenariat i l’emprenedoria.

L’acte de lliurament de premis, que serà conduït per l’esportista extrem i comunicador Valentí Sanjuan, tindrà lloc dimarts 27 de novembre, a les 18.30h, a ESADECREAPOLIS, i comptarà amb la presència de la presidenta d’INDESCAT, Anna Pruna; la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi; l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Carmela Fortuny; i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, entre altres autoritats i representants de la indústria de l’esport.

Els guanyadors dels premis es faran públics el mateix dia del lliurament d’entre els tres finalistes que el jurat ha seleccionat en cada categoria.


Així, els finalistes del premi Empresa i Esport a la INNOVACIÓ, on trobem projectes o productes que destaquen per la novetat que aporten i l’acceptació que estan tenint al seu mercat, són:

 • Efficpool, de l’empresa Hidrotuït, és un sistema de filtració regenerativa monitoritzat per al tractament d’aigua de piscina.
 • Original Multifunctional Headwear, de l’empresa Buff, és un tubular fet a partir d’ampolles de plàstic transparent reciclat.
 • Sports & Landscape, de l’empresa que porta el mateix nom, és una tecnologia per al reciclatge i reaprofitament dels materials de camps de futbol de gespa artificial.

Pel que fa als finalistes del premi Empresa i Esport a l’EMPRENEDORIA, en què es reconeixen les startups (de creació posterior a juliol del 2015) amb més potencial durant l’any 2018, són:

 • Patadon, sistema de distribució i gestió de calçat multimarca per a botigues en clubs esportius.
 • Spinntech, tecnologies per a la digitalització de pistes de tenis que permeten la monitorització del joc dels usuaris, un avenç molt rellevant per a la millora del seu rendiment.
 • Suiff, el primer sistema d’entrenament que mesura l’entrenament de força, en exercicis dinàmics i estàtics, i va un pas més enllà mostrant no només mètriques de l’activitat realitzada, sinó també proposant plans d’entrenament tutoritzats i adaptats a les necessitats de cada usuari.

D’altra banda, els finalistes del premi Empresa i Esport la INTERNACIONALITZACIÓ, on es premiarà a la candidatura amb més creixement internacional, són:

 • MATGroup, empresa amb clients i proveïdors arreu del món. Només el 3% de les ventes són al mercat espanyol.
 • Poliwin, que ofereix una àmplia gamma de serveis, productes i solucions per a la gestió de les instal·lacions. Va iniciar l’expansió internacional al 2015 i avui té activitat a 8 països.
 • TP Sport. La seva activitat sempre ha estat la fabricació i instal·lació de material i equipament esportiu i ha fet projectes de grades telescòpiques a 20 països diferents.


Finalment, els finalistes del premi Empresa i Esport al Partenariat 2018, per al qual es valoren PROJECTES COL·LABORATIUS que aprofiten el know how dels membres, són:

 • Futsal, Programa d’esport (futbol sala) està dirigit a persones amb problemes de salut mental i el seu entorn. Col·laboració del Centre de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa i el Club Social Egara .
 • Smartfootball, projecte col·laboratiu de tres empreses per a la promoció de Salou com a destinació de turisme esportiu. El Complex Esportiu Futbol Salou facilita les instal·lacions, Tecnifutbol l’acadèmia esportiva i Mare Nostrum Cup l’organització de l’esdeveniment. 
 • El projecte Propietaris de somnis és una col·laboració entre Probike i Superacció. Es tracta d’una iniciativa d’integració social de col·lectius en risc d’exclusió mitjançant l’esport.

COMITÈ AVALUADOR (JURAT)
El Comitè Avaluador dels Premis Empresa i Esport, que es va reunir el 9 de novembre passat, està format per representants d'INDESCAT, el Departament d'Empresa i Coneixement (ACCIÓ), la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (BSM-UPF), la Fundació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL), el Cruyff Institute, i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).
Per al Premi Empresa i Esport a l’Emprenedoria, el comitè avaluador l’han format els impulsors i col·laboradors del programa de suport a l’emprenedoria esportiva INDESUP!: INDESCAT, l’ICEB, LANSPORTLAW i ACCIÓ.


VÍDEO EDICIÓ PREMIS EMPRESA I ESPORT 2017

INSCRIPCIÓ EDICIÓ PREMIS EMPRESA I ESPORT 2018


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter