Workshop de canvi estratègic: Fluidra connect, l'internet de les piscines

ACCIÓ

Workshop organitzar per ACCIÓ amb l'objectiu de reforçar l'estratègia de les empreses i conèixer de primera mà com altres empreses catalanes han sabut reorientar la seva estratègia amb èxit.

El proper 20 de setembre s'analitzarà el cas de canvi estratègic de FLUIDRA, una multinacional present a 45 països (cinc continents) que té 150 delegacions comercials i centres de producció. És líder mundial en els  mercats més rellevants (31 països), cotitza a l'IBEX i l'any 2015 va tenir una xifra de negoci de 647 milions d'euros procedent en un 90%, del subsector de piscina & wellness.

L'any 2016, FLUIDRA va iniciar el projecte Fluidra Connect. Es tracta d'una plataforma online que controla de forma remota el funcionament i manteniment de la piscina: filtració, il·luminació, climatització i tractament químic de l'aigua.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d'arribar a les 10.00 h i seran dividits en equips reduïts de deu persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Seguidament, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les que s'han arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la quarta de les 5 sessions de treball del 2018 organitzades per ACCIÓ, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presencia dels seus protagonistes i d'experts en la matèria.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-09-2010:00 2018-09-2013:00 Europe/Madrid Workshop de canvi estratègic: Fluidra connect, l'internet de les piscines ACCIÓ

Lloc

ACCIÓ

Assistents

Sigues el primer a confirmar


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter