SportsPitch

Museu Colet

Des d’INDESCAT estem convençuts que l'emprenedoria és una font de talent i innovació per a les organitzacions que formeu part del clúster.

Per aquest motiu, en el marc del programa INDESUP! des de 2017 estem apostant per donar embranzida a projectes emprenedors que s’estan impulsant al nostre sector. Enguany, hem volgut també impulsar aquests projectes des de les seves etapes més primerenques. Per aquest motiu hem organitzat l’SportsPitch, activitat que tot seguit us presentem!

En què consisteix? És una competició oberta entre els TFMs (Treballs de Final de Màster) dels diferents centres formatius catalans queimparteixen Màsters de Gestió Esportiva: Blanquerna,UPF-Barcelona School of Management, Cruyff Institute i UB. Cada centre n’escollirà els 2 millors de la seva entitat (en base a criteris d’Innovació, Model de Negoci, Factibilitat i Potencialitat) i els 8 TFM finalistes seran presentats pels propis estudiants.

Quan i on serà? Dimarts, 26 de juny a les 17:30h, al Museu Colet

Per què hi haig d’anar? Perquè hi podràs trobar una idea que pot esdeveniruna oportunitat d’innovació per a la teva organització i/o el talent que estàs cercant per fer front als teus reptes.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-2617:30 2018-06-2619:30 Europe/Madrid SportsPitch Museu Colet

Lloc

Museu Colet

Assistents

46 persones assistiran a l’esdeveniment


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter