Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de l'Hospital Sant Joan de Déu

ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

This event has expired

Aquest 2019 ACCIÓ, en col·laboració amb els clústers del Programa Catalunya Clústers, organitzarà nous workshops de discussió i de treball dels diferents casos elaborats amb IESE Bussiness School des de l'any 2013.
Aquests casos són una eina per ajudar les empreses a reflexionar sobre els reptes estratègics que es plantegen companyies similars i permeten generar debat i aprenentatge. Es tracta d'un servei únicament per a socis d'algun dels 30 clústers del programa.

El pròxim 27 de març ACCIÓ treballarà conjuntament el cas de l’Hospital Sant Joan de Déu amb el seu gerent, el doctor Manuel del Castillo; el professor de l’IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 15.30 h i seran dividits en equips reduïts de sis persones per discutir el cas durant 30 minuts.Després d’una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s’ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. 

Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-03-2715:30 2019-03-2718:30 Europe/Madrid Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de l'Hospital Sant Joan de Déu ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

Lloc

ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

Assistents

Sigues el primer a confirmar


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter