PROPERAMENT

Impuls de béns i serveis esportius

Demà dimarts 11 de desembre, a les 10h, tindrà lloc a INDESCAT un taller per definir i prioritzar els reptes de la cadena de valor de béns i serveis per als esportistes (instruments, roba i complements, salut, nutrició, turisme actiu, rendiment, etc.), amb l'objectiu de definir accions concretes per a l'impuls d'aquest segment. Sessió exclusiva per a membres d'INDESCAT. Confirma'ns la teva assistència!

Inscripció

VI Jornada de canvi estratègic en clústers

Dijous 13 de desembre a les 10h, ACCIÓ organitza a l'IESE Business School aquesta jornada on els membres dels diversos clústers catalans podran conèixer 3 casos d'èxit d'empreses de diferents sectors, que han sabut transformar-se per seguir sent competitives. Les empreses seleccionades d'enguany són Circontrol, Frit Ravich i Relats.

Inscripció

Coneix l'evolució de les start-ups mentoritzades

El proper 18 de desembre a les 16h a ACCIÓ tindrà lloc la darrera sessió INDESUP! de 2018. Les start-ups que han participat en el procés de mentoring presentaran els seus projectes i reptes de futur. Convidem a tots els nostres membres a participar-hi per apropar-los a la innovació i talent del sector. Inscriviu-vos i contacteu amb Xavi Faura indicant amb quines de les start-ups us agradaria reunir-vos després de les seves presentacions.

Inscripció

La tecnologia a la indústria de l'esport 

La transformació digital, l'anàlisi de dades per millorar el rendiment o prevenir lesions o els reptes de futur vinculats a la tecnologia són alguns dels temes que abordarà la 8a Jornada del Màster de Direcció i Gestió de l'Esport, que organitza la UPF-BSM en col·laboració amb INDESCAT el 30 de gener. Properament s'obriran les inscripcions, però ja podeu reservar-vos la data.

Programa

ISPO Munich t'espera!

Coneixes la fira mundial líder del sector esportiu? T'acompanyem a visitar ISPO Munich entre el 4 i 5 de febrer. Més de 2800 expositors de tot el món presenten al recinte de la Messe München les últimes novetats en l'àmbit de l'esport. La fira està formada per 18 pavellons que es divideixen en 8 categories: esports de neu; outdoor; salut i fitness; urbà; esport d'equip; tendències, innovació i serveis a la indústria i, fabricants i proveïdors. Properament t'informarem de més detalls. Contacta amb Montse Centellas per participar-hi!


Participar és un must! Save the date 20-21 feb

Acabem 2018 proposant-vos una activitat cabdal per al futur d'INDESCAT, orientada a fomentar el coneixement i relació entre tots els membres del clúster, amb casos d'èxit i ponències inspiradores, i on compartirem els principals elements del Pla Estratègic en què estem treballant. Un dia i mig intens, interessant i divertit que no us podeu perdre.  Ja podeu bloquejar els dies 20 i 21 de febrer a la vostra agenda!


S'apropa EFISport 2019 

Ja tenim data de la jornada EFISport 2019, tot un referent al sector esportiu i al món de l'eficiència energètica: 14 de març. Enguany, en la seva 7a edició, volem ampliar el seu abast i donar-li un aire encara més inspirador. Properament compartirem amb vosaltres el programa, que estem acabant de definir. Aquells interessats en participar en el marketplace que organitzarem, podeu començar a contactar-nos per garantir la vostra participació.


Aconseguim un ajut per a 5 projectes innovadors

INDESCAT ha aconseguit més de 325.000€ d'ajut del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme per impulsar 5 projectes innovadors de 12 empreses i entitats del sector esportiu, 9 de les quals són membres del clúster català de l'esport. Els projectes Xpizz, HSSport, Sweatsens, Teledefrail i Skiwearable II han comptat amb el suport d'INDESCAT per a l'elaboració i presentació de les propostes aprovades, valorades en 516.297€.

Més info

Sumem un membre més 

Arran de la seva participació al London Fitness Tour, TECNO SPORT, l'empresa de formació i entrenament tecnològic vinculada a l'activitat física i la salut, s'ha adherit recentment a INDESCAT. Benvinguts!


RECENTMENT

Èxit de la 6a edició dels Premis Empresa i Esport

INDESCAT va lliurar el 27 de novembre els VI Premis Empresa i Esport amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en innovació, internacionalització, emprenedoria i partenariat. L’acte, que va ser conduït per Valentí Sanjuan, es va celebrar a Sant Cugat del Vallès (ESADECREAPOLIS) i va comptar amb l’assistència de gairebé 200 persones de l’àmbit institucional, empresarial i esportiu. Els projectes guanyadors han estat:Sports&LandscapePoliwinSuiff i Smartfootball.

Més info i vídeo

El fitness català explora el mercat britànic

Deu professionals vinculats al sector del fitness, acompanyats del director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig, i de la nostra experta en internacionalització, Montse Centellas, van viatjar a Londres entre el 20 i 22 de novembre per conèixer les principals tendències a Londres, una de les capitals europees del fitnessA la visita, les empreses i institucions catalanes han participat a un seminari sobre bones pràctiques  a càrrec de UK Active i han realitzat visites guiades a diversos tipus d’instal·lacions i centres esportius.

Més info

Dia de l'Emprenedor

En el marc del programa INDESUP!, el Dia de l'Emprenedor en Esport va celebrar el 13 de novembre la seva 2a edició amb l'assistència de 130 emprenedors, inversors, directius i altres agents de l'ecosistema start-up esportiu. La jornada, que va tenir lloc al Cibernàrium de Barcelona Activa, va incloure ponències sobre indústria esportiva, tecnologia i innovació; taules rodones i un Fòrum d’Inversió en què van participar sis start-ups de l’àmbit de l’esport. 

Més info i vídeo

Sports Matchmaking

Una quarantena d’empreses, start-ups i entitats vinculades a la indústria de l’esport van participat el 18 d'octubre en la primera edició de l’Sports Matchmaking d’INDESUP!, que va posar en contacte emprenedors i companyies ja consolidades amb l’objectiu que compartissin experiències i busquessin possibles vies de col·laboració. A la jornada, que es va celebrar a la Seu de FNOB, van tenir lloc més de 100 reunions personalitzades que les pròpies empreses i start-ups havien concertat prèviament.

Més info i vídeo

Esdeveniments esportius i instal·lacions del futur

Una trentena d'empreses i entitats han participat en aquests dos tallers realitzats el 23 i 30 d'octubre adreçats als segments d'esdeveniments i instal·lacions esportives. Mitjançant una dinàmica de grup participativa, es van validar i prioritzar els seus reptes per definir quines accions i projectes concrets podem impulsar des d'INDESCAT en els propers anys que contribueixin a la millora de la competitivitat dels nostres membres i el seu entorn.


INDESCAT i 15 clústers catalans més a Nova York 

Conjuntament amb altres 15 clústers catalans, INDESCAT ha participat en la VII Strategic Training week organitzada per ACCIÓ a Nova York entre el 5 i 9 de novembre, amb l'objectiu de conèixer un ecosistema innovador de referència i explorar possibles aliances. Una agenda individual ens ha permès reunir-nos amb representants de la Marató de Nova York, la NBA, el centre boutique Barrys's bootcamp, o les cadenes de gimnasos Equinox i Blink Fitness.

Més info