PROPERAMENT

Sports Matchmaking

En el marc del projecte INDESUP! i amb el suport d'ACCIÓ, organitzem una sessió de matchmaking per connectar emprenedors i empreses consolidades amb àmbits esportius comuns a fi de conèixer nous projectes empresarials, propostes innovadores i inclús establir possibles aliances. La sessió tindrà lloc el dijous 18 d'octubre de 10 a 14h a La Seu de la FNOB. Les start-ups i membres del clúster podeu inscrivir-vos-hi de manera gratuïta. Preus per a empreses i entitats esportives no membres: 100€. 

Inscripció

Obrim convocatòria als Premis Empresa i Esport!

Per 6è any consecutiu, convoquem els Premis Empresa i Esport amb l'objectiu de premiar les millors iniciatives entorn de l'empresa i l'esport en les categories d'innovació, internacionalització, partenariat i emprenedoria. Us animem a presentar-vos-hi! El procediment és ben senzill: consulta les bases de la convocatòria, selecciona quina categoria us encaixa més i envia'ns la teva candidatura a arivera@indescat.org abans del 31 d'octubre. L'acte de lliurament se celebrarà el proper 27 de novembre a ESADECREAPOLIS de Sant Cugat., ciutat europea de l'esport 2018. Ja pots fer la teva inscripció per assistir-hi.

Bases de la convocatòria

A l'avantguarda dels Esdeveniments Esportius

Immersos en la definició de l'Estratègia INDESCAT 2019-2021, el dimarts 23 d'octubre, a les 10h, organitzarem a INDESCAT un taller on identificarem plegats els reptes de futur vinculats a la cadena de valor dels esdeveniments esportius (organitzadors, proveïdors, màrqueting, espais, etc.). L'objectiu de la sessió és orientar els nostres esforços a allò que considerin més rellevant els membres del clúster que formin part d'aquest segment. Encara ets a temps d'esdevenir part d'aquest selecte col·lectiu ;)

Fes-te'n membre

Instal·lacions esportives del futur

El proper dimarts 30 d’octubre, a les 10h, dinamitzarem a INDESCAT un taller per definir i prioritzar els reptes de futur de la cadena de valor d'instal·lacions esportives (disseny, construcció, planificació, enginyeria, equipament, gestió, serveis, etc.) per tal de centrar la nostra estratègia a fer front als reptes concrets d’aquest segment a Catalunya. Només per a membres d'INDESCAT. 

Fes-te'n membre

Impuls de béns i serveis esportius

El proper dimarts 6 de novembre, a les 10h, tindrà lloc a INDESCAT un taller per definir i prioritzar els reptes de la cadena de valor de béns i serveis per als esportistes (instruments, roba i complements, salut, nutrició, turisme actiu, rendiment, etc.), amb l'objectiu de definir accions concretes per a l'impuls d'aquest segment. Sessió exclusiva per a membres d'INDESCAT. No hi falteu!

Fes-te'n membre

INDESUP! Tech obert també a membres

Convidem els membres d'INDESCAT a participar de manera gratuïta a qualsevol de les píndoles formatives sobre tecnologia aplicada a l'esport d'INDESUP! Techun programa de formació i assessorament organitzat per INDESCAT, EURECAT i la UB adreçat a persones amb idees i esperit emprenedor que volen tirar endavant un projecte de base tecnològica vinculat al sector esportiu. Les sessions del bloc tecnològic seran impartides per Eurecat entre el 4 d'octubre i el 8 de novembre. Si ets membre d'INDESCAT, consulta el calendari i confirma a l'agenda del nostre web www.indescat.org la teva inscripció a aquelles sessions que més t'interessin.

web INDESUP! TECH

Dia de l'Emprenedor 

En el marc del programa INDESUP!, estem definint el Dia de l'Emprenedor 2018, que celebrarem el 13 de novembreBarcelona Activa (Cibernàrium), una jornada dirigida tant a emprenedors com també al teixit empresarial ja consolidat que conforma la indústria esportiva catalana. Com en la seva 1a edicióel matí es planteja com un espai de networking i de difusió de coneixement, vinculat a innovació, tecnologia i emprenedoria. A la tarda, organitzarem un fòrum d'inversió en què una selecció d'start-ups del sector tindrà la possibilitat de presentar els seus projectes. 

Inscripció

Els Clubs i l'Esport del futur 

El 9 i 10 de novembre, la UFEC organitzarà la 1a edició d'aquest congrés que tindrà lloc al CaixaForum, que comptarà amb ponents de primer nivell, que abordaran temes molt rellevants per als clubs i empreses vinculades al sector esportiu, com el model formatiu FC Barcelona, entitats esportives com a empreses de serveis, design thinking, estratègies digitals, lideratge orgànic, l’experiència del client, reptes de futur de l’esport local. etc. No us el perdeu!

Inscripció

Barcelona Industry Week

Tecnologia, innovació, ciència i sostenibilitat són els punts clau per entendre la transformació de la indústria a escala global. El sector esportiu no n'és una excepció. En el marc de la Barcelona Industry Week, convidem els nostres membres a assistir gratuïtament als esdeveniments Helthio, N(3D)USTRY From Needs to Solutions i IOT Solutions World Congress. Només cal que ens demanis el codi de promoció. Contacta'ns!


RECENTMENT

Dinar INDESCAT amb Pau Serracanta - Dorna Sports

El 19 de setembre passat va tenir lloc un dinar INDESCAT que va comptar amb l'assistència d'una vintena de professionals del sector esportiu i la participació de  Pau Serracanta, soci i director de l'àrea comercial de Dorna Sports. El ponent va abordar les claus de l'èxit de la gestió del Campionat del Món de MotoGP, una de les competicions esportives més seguides a nivell mundial.


Places exhaurides pel London Fitness  Tour

Deu professionals vinculats al sector del fitness, acompanyats del director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig, i de la nostra experta en internacionalització, Montse Centellas, viatjaran a Londres entre el 20 i 22 de novembre per conèixer les principals tendències una de les capitals europees del fitness, amb més de 800 gimnasos, i un referent en centres boutique. Un excel·lent programa, realitzat amb la col·laboració de UK Active, els hi espera.


Àrea privada web per als nostres membres

Com us vam informar, els membres del clúster podreu accedir a una nova àrea privada al web d'INDESCAT, on trobareu informació vinculada a la indústria esportiva (estudis sectorials, estudis de mercats internacionals, articles) i a les activitats que hem dut a terme (presentacions, actes,notes de premsa, etc.). Només cal que accediu a l'apartat de membres/àrea privada!