PROPERAMENT

Benvolguts/des,

Desitgem que hagueu tingut uns dies de vacances i desconnexió, com nosaltres. Ens reincorporem amb energies renovades i amb un munt d'activitats que no us podeu perdre!

Dinar INDESCAT amb Pau Serracanta - Dorna Sports

Mantenir-se com una de les competicions esportives més seguides a nivell mundial és un repte per a qualsevol entitat vinculada als esdeveniments esportius. És el cas del Campionat del Món de MotoGP. Per conèixer de prop aquest cas d'èxit i per participar a un networking de qualitat, us convidem a assistir el proper 19 de setembre a les 13.30h a un dinar INDESCAT amb Pau Serracanta, soci i director de l'àrea comercial de Dorna Sports, empresa propietària exclusiva dels drets comercials i audiovisuals d'aquest campionat. Confirmació necessària amb antelació.

Preu membres INDESCAT: 45€ + IVA. 

Preu no membres: 60€ + IVA

Inscripció

Darreres places pel London Fitness  Tour

Vols conèixer les novetats més rellevants i les principals tendències del món del fitness? T'acompanyem a Londresuna de les capitals europees del fitness, amb més de 800 gimnasos, i un referent en centres boutique. Tenim el programa del fitness tour pràcticament definit, realitzat en col·laboració amb UK Active, que tindrà lloc entre el 20 i 22 de novembre. Si ets una empresa o entitat vinculada al segment del fitness, no t'ho pots perdre. En tenim ja diverses  confirmades. Reserva ja la teva participació!

Inscripció

Obrim convocatòria als Premis Empresa i Esport!

Per 6è any consecutiu, convoquem els Premis Empresa i Esport amb l'objectiu de premiar les millors iniciatives entorn de l'empresa i l'esport en les categories d'innovació, internacionalització, partenariat i emprenedoria. Us animem a presentar-vos-hi! El procediment és ben senzill: consulta les bases de la convocatòria, selecciona quina categoria us encaixa més i envia'ns la teva candidatura a arivera@indescat.org abans del 31 d'octubre. L'acte de lliurament se celebrarà el proper 27 de novembre a Sant Cugat., ciutat europea de l'esport 2018. Reserva't la data!

Bases de la convocatòria

INDESUP! Tech obert també a membres

Convidem els membres d'INDESCAT a participar de manera gratuïta a qualsevol de les píndoles formatives sobre tecnologia aplicada a l'esport d'INDESUP! Techun programa de formació i assessorament organitzat per INDESCAT, EURECAT i la UB adreçat a persones amb idees i esperit emprenedor que volen tirar endavant un projecte de base tecnològica vinculat al sector esportiu. Les sessions del bloc tecnològic seran impartides per Eurecat entre el 4 d'octubre i el 8 de novembre. Consulta el calendari i confirma a l'agenda del nostre web www.indescat.org la teva inscripció a aquelles sessions que més t'interessin.

web INDESUP! TECH

Grups de treball nou Pla Estratègic INDESCAT

Com us vàrem avançar, estem fent balanç del Pla Estratègic d'INDESCAT 2014 i 2018 i definint el del període (2019-2022). Amb aquesta finalitat, estem realitzant entrevistes individuals a diversos membres del clúster i organitzant propers grups de treball per cadena de valor (esdeveniments, instal·lacions, béns i serveis), on de manera participativa definirem els reptes i prioritats per cadascuna d'elles. Si ets membre d'INDESCAT, reserva't les dates 23 i 30 d'octubre i 6 de novembre! La teva participació és clau per incorporar al nostre pla estratègic accions de valor per a tots els membres i, en definitiva, per al sector esportiu.


Sports Matchmaking

En el marc del projecte INDESUP! i amb el suport d'ACCIÓ, organitzem una sessió de matchmaking orientada al foment de l'emprenedoria corporativa a partir de trobades individuals entre emprenedors i empreses amb àmbits esportius comuns. La sessió tindrà lloc el proper 18 d'octubre de 10 a 14h a La Seu de la FNOB. Les start-ups i membres del clúster podeu inscrivir-vos-hi de manera gratuïta. Preus per a empreses i entitats esportives no membres: 100€. 

Inscripció

Sessió de treball canvi estratègic IESE: Fluidra

El proper 20 de setembre de 10 a 13h., ACCIÓ organitza una sessió en petit format només per a empreses membres dels clústers catalans, on s'analitzarà el canvi estratègic de Fluidra i el projecte Fluidra Connect, una plataforma online que controla de forma remota el funcionament i manteniment de la piscina. Aquesta sessió de treball, que comptarà amb el professor de l'IESE Jose Luis Nueno, us farà reflexionar sobre com es podria aplicar un canvi estratègic a la vostra empresa, Sessió gratuïta amb aforament màxim de 35 persones.

Inscripció

Dia de l'Emprenedor 

En el marc del programa INDESUP!, estem definint el Dia de l'Emprenedor 2018, una jornada que celebrarem el proper 13 de novembre adreçada tant a emprenedors com també al teixit empresarial ja consolidat que conforma la indústria esportiva catalana. Com en la seva 1a edició, el matí es planteja com un espai de networking i de difusió de coneixement, vinculat a innovació, tecnologia i emprenedoria. A la tarda, organitzarem un fòrum d'inversió en què una selecció d'start-ups del sector tindrà la possibilitat de presentar els seus projectes. Reserva't ja la data!

Vídeo Dia de l'Emprenedor 2017

SportTech Match a la fira Taipei Cycle 

La EEN (Enterprise Europe Network) i Taitra, la cambra de comerç internacional de Taiwan organitzen una visita a la fira Taipei Cycle i al matchmaking event que tindrà lloc a Taipei City (Taiwan) entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre. Taiwan és un dels països productors de ciclisme més influents del món. Es tracta d'una molt bona oportunitat per trobar futures cooperacions empresarials o socis comercials. La participació al matchmaking, l'accés a la fira i altres activitats incloses a la missió són gratuïtes. Consulta al web les empreses que hi participen i a qui va dirigit el programa. Per a més informació, contacta amb mcentellas@indescat.org.

Més info

World Football Summit

Informem als membres d'INDESCAT que gaudiu d'un 25% de descompte en el congrés World Football Summmit, que se celebrarà a Madrid els propers 24 i 25 de setembre. Consulta el programa d'aquest congrés de la indústria del futbol, que inclou ponències de primer nivell en temes rellevants com la gestió d'entitats esportives, inversions en clubs de futbol, estadis intel·igents, fan engagement, tributació internacional o tecnologia. Si és del teu interès, contacta amb arivera@indescat.org.

Programa

Matchmaking a l'Arnold Classic 

Les empreses d'INDESCAT vinculades a fitness esteu convidades a participar al matchmaking de la fira Arnold Classic, que se celebrarà a l'Hospitalet de Llobregat i que tindrà lloc el divendres 28 de setembre al matí. A banda d'accedir gratuïtament a la fira, reunions de 20 minuts prèviament seleccionades et permetran explorar possibles col·laboracions. Contacteu-nos!

Més info

Setmana europea esport  #BEACTIVE

Participa activament en aquesta iniciativa de la Comissió Europea, recolzada pel Consell Català de l'Esport, per promoure l'esport i l'activitat física arreu d'Europa. Només cal que proposis activitats a desenvolupar (esportives, trobades, tallers, seminaris, exposicions, etc.) entre el 23 i 30 de setembre donant-les d'alta a la plataforma de registre i que facis ús del lema #beactive. Aquesta iniciativa us donarà la possibilitat de situar la vostra activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Comissió Europea.

Més info

RECENTMENT

Inici d'INDESUP! TECH, amb places exhaurides

Vint emprenedors seleccionats entre les 34 sol·licituds rebudes van iniciar el 4 de setembre el programa INDESUP! TECH, Es tracta d'un programa de formació i assessorament organitzat per INDESCAT, EURECAT i la UB adreçat a persones amb idees i esperit emprenedor que volen tirar endavant un projecte de base tecnològica vinculat al sector esportiu. 20 especialistes i tutors, 96 hores de formació presencial, 54 hores virtuals i 30 hores de tutories i acompanyament conformen INDESUP! TECH, programa que forma part del Pla Primer de Pre-acceleració de Catalunya Emprèn i que podeu consultar a www.indesup.eu.

Programa

Presentem 5 projectes innovadors als ajuts AEI

Com a AEI (Associació Empresarial Innovadora), INDESCAT va presentar a inicis de setembre 5 projectes col·laboratius a la darrera convocatòria del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. 9 membres del clúster seran susceptibles de beneficiar-se d'aquests ajuts en formar part d'una AEI, com és INDESCAT. Properament coneixerem les resolucions d'aquestes sol·licituds d'ajut, que seran avaluades en concurrència competitiva. 


Àrea privada web per als nostres membres

Com us vam informar, els membres del clúster podreu accedir a una nova àrea privada al web d'INDESCAT, on trobareu informació vinculada a la indústria esportiva (estudis sectorials, estudis de mercats internacionals, articles) i a les activitats que hem dut a terme (presentacions, actes,notes de premsa, etc.). Només cal que accediu a l'apartat de membres/àrea privada!


Actualització de l'Estudi del Practicant Esportiu

Al març de 2017 vàrem presentar l’Estudi del Practicant Esportiu 2016, que recollia diferents segments de practicants, les seves motivacions i hàbits, i les principals tendències de futur. Durant el 1r trimestre de 2018, hem realitzat una actualització de l’Estudi, mitjançant un treball de camp que ens ha permès confirmar les tendències apuntades i visualitzar-ne de noves. Com està evolucionant el practicant esportiu? Accedeix a l’estudi, que trobaràs a l’àrea privada per membres del nostre web.