Agenda

 • INDESUP! Tech, el programa per als emprenedors de l'esport. Inscriu-t'hi!

  Barcelona

  Tens una idea o projecte d’emprenedoria  relacionat amb l’esport?

  Vols esbrinar quines oportunitats ofereixen  les tecnologies a la indústria de l’esport?

  Creus que la tecnologia podrà ajudar el teu projecte?

  Vols rebre suport professional per  impulsar el teu projecte? 

  Voldries contrastar el teu projecte  amb empreses de l’esport?

   

  Si has respost , inscriu-te a INDESUP! TECH

  INDESUP! TECH és un programa de formació i assessorament per a persones  amb idees i esperit emprenedor que volen tirar endavant el seu projecte*

  INDESUP!  TECH et formarà en el mercat de l’esport, en les aplicacions ...

 • Dinar INDESCAT amb Pau Serracanta. MotoGP, dels motors de dos temps als eSports.

  Hotel H10 Marina. Avda Bogatell, 64-68, Barcelona

  Finalitzem l'estiu amb un nou dinar INDESCAT, aquest cop amb Pere Serracanta, DirectorGeneral de l'àrea comercial i d'operacions de Dorna, propietària exclusiva dels drets comercials i audiovisuals del Campionat del Món de MotoGP des del 1992.

  L’acte tindrà lloc el dimecres 19 de setembre, a les 13:30 a l’Hotel H10 Marina. T’hi esperem!

  Preu per membres d’INDESCAT: 45€ + IVA - Preu per no membres: 60€ + IVA

  Si encara no ets membre d'INDESCAT, si us plau indica'ns les teves dades fiscals.

 • Workshop de canvi estratègic: Fluidra connect, l'internet de les piscines

  ACCIÓ

  Workshop organitzar per ACCIÓ amb l'objectiu de reforçar l'estratègia de les empreses i conèixer de primera mà com altres empreses catalanes han sabut reorientar la seva estratègia amb èxit.

  El proper 20 de setembre s'analitzarà el cas de canvi estratègic de FLUIDRA, una multinacional present a 45 països (cinc continents) que té 150 delegacions comercials i centres de producció. És líder mundial en els  mercats més rellevants (31 països), cotitza a l'IBEX i l'any 2015 va tenir una xifra de negoci de 647 milions d'euros procedent en un 90%, del subsector de piscina & wellness.

  L'any 2016, FLUIDRA va iniciar ...

 • Sports Matchmaking INDESUP!

  La seu de la FNOB

  Sessió de matchmaking emmarcada en el programa INDESUP! orientada al foment de l’emprenedoria corporativa a partir de trobades individuals entre emprenedors i empreses amb àmbits esportius comuns. Properament obrirem les inscripcions.

  Inscripció gratuïta per a start-ups i membres del clúster.

  Inscripció de pagament per a empreses i entitats esportives no membres d'INDESCAT: 100€

 • Fitness tour a Londres

  Londres

  Fitness tour a Londres dirigit a empreses i entitats viculades al segment del fitness, que tindran l'oportunitat de conèixer les innovacions les tendències de futur de Londres, la capital europea del fitness, que compta amb més de 800 gimnasos, i és un referent en centres boutique. 

Activitats anteriors

 • Dinars INDESCAT amb Enric Ticó (La Molina - FGC)

  Hotel H10 Marina. Avda Bogatell, 64-68, Barcelona

  Del primer teleesquí a l’era digital i... a uns Jocs d’hivern? 

  Escollida l’any 1911 per celebrar les primeres competicions d’esquí d’Espanya, La Molina ha estat sempre pionera en la modernització i ampliació de pistes. Als anys quaranta s’hi van instal·lar el primer teleesquí i el primer telecadira de l’estat. Des d’aleshores, ha estat un referent en la incorporació de nous remuntadors, canons de neu artificial i altres avenços tecnològics.

  Enguany se celebren els 75 anys des de la inauguració del seu primer remuntador comercial. És doncs un bon moment per conèixer la seva evolució i situació actual després d’haver ...

 • Dissenya el teu London fitness tour

  INDESCAT

  A INDESCAT tenim un nou repte pel segment del fitness! Volem visitar les ciutats referents en el món del fitness per conèixer quines són les novetats més rellevants i el futur del sector!

  Aquest 2018 volem començar per Londres. Per què?

  Londres és una de les capitals europees del fitness, amb més de 800 gimnasos, i un referent en centres boutique.Actualment hi ha 6.728 instal·lacions al Regne Unit, 293 més que el 2016.Hi ha 9,7 milions de membres de clubs esportius al Regne Unit, un 5.1% més que el 2016.El valor total del mercat ...
 • SportsPitch

  Museu Colet

  Des d’INDESCAT estem convençuts que l'emprenedoria és una font de talent i innovació per a les organitzacions que formeu part del clúster.

  Per aquest motiu, en el marc del programa INDESUP! des de 2017 estem apostant per donar embranzida a projectes emprenedors que s’estan impulsant al nostre sector. Enguany, hem volgut també impulsar aquests projectes des de les seves etapes més primerenques. Per aquest motiu hem organitzat l’SportsPitch, activitat que tot seguit us presentem!

  En què consisteix? És una competició oberta entre els TFMs (Treballs de Final de Màster) dels diferents centres formatius catalans queimparteixen Màsters de ...

 • Jornades ON Innovem

  La Guaita de Castelldefels

  Jornades orientades a visibilitzar tendències en innovació i tecnologia en els sectors empresarials del turisme, l’esport i els serveis alimentaris, que tindran lloc a Castelldefels entre el 12 i el 14 de juny. Concretament, el dimecres 13 de juny les jornades abordaran els reptes del sector esportiu, i comptaran amb la participació d'INDESCAT i d'altres empreses i entitats vinculades al sector, com EURECAT, Aureel, UPC i  T-innova. 

  Inscripció gratuïta. Més info aquí.

 • Sport Business meeting

  El mercat del Born

  Jornada professional que vincula esport i negoci, organitzada per Palco 23. Els membres d'INDESCAT tindran un 20% de descompte en la seva inscripció. Contacteu-nos!

  Trobareu el programa aquí.


www.indescat.org

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter